HollandHaagBrouwer1

Holland Haag

Holland Haag is met drie merken bij Brouwer te vinden:

Catch

CATCH, bestaande uit zowel gordijnen als ‘harde’ raamdecoratie, staat voor Easy Living. Jong, fris, praktisch en toegankelijk! De eigentijdse en kwalitatief hoogwaardige stoffen in deze collectie zijn daarom lekker aaibaar en helemaal van nu. Denk aan subtiele kiezeltinten, naturelkleuren en zachte pastels, afgewisseld met sprankelende accentkleuren. CATCH is een mix van druk- en weefstoffen én vlamvertragende stoffen. En dat allemaal tegen een aantrekkelijke prijs.

Cosi

Breng kleur in je interieur met COSI. Ons merk COSI staat voor Colorful Living, een vrolijke en kleurrijke gordijncollectie. Bij COSI hebben wij ons vooral laten inspireren door de natuur, waardoor je al het moois van buiten naar binnen kunt halen. Zo geef je met zachte materialen, botanische patronen en vrolijke tinten een boost aan je interieur. En aan je humeur! Kies voor COSI voor een tijdloos, authentiek en een heerlijk… cosy gevoel.

Cachet

Laat je verleiden door CACHET. Ontdek de magie van deze unieke stoffen en spraakmakende dessins. CACHET is onze high-end collectie, boordevol stoffen met een extra toegevoegde waarde. Het is een collectie om mee te “shinen”, een collectie met extra veel glans! Ben je op zoek naar echte parels voor in jouw interieur.

HollandHaagBrouwer1
191