TeamBrouwer.jpg
SliderHome3
SliederHome4
SliderHome2

Onze mensen in beeld

Joyce Baas, bedrijfsbureau

“Je bent hier geen nummer, maar een collega”, en precies dat is wat Joyce Baas zo aantrekt in werken bij Brouwer. “Het voelt als een warm bad.” In 2008 begon Joyce als stagiair bij Brouwer, ze deed destijds de Nimeto-interieuropleiding. Na haar diplomering trad ze in dienst om niet meer weg te gaan. Advies in de winkel, regelwerk achter de schermen, ze heeft het in anderhalf decennium allemaal gedaan. Nu doet ze veel op het gebied van buitenzonwering. “Dat adviseren en monteren we het hele jaar door.” Het mooiste aan haar werk? “Klanten blij maken.”


Daphne Hazeleger, verkoopadviseur

“Ik ging met Joyce Baas naar de Nimeto in Utrecht”, zegt verkoopadviseur Daphne Hazeleger. En terwijl Joyce bij Brouwer aan de slag ging, werkte Daphne bijna 15 jaar als stylist in diverse meubelzaken. Tot een jaar geleden, toen ze overstapte naar Brouwer waar ze voor en achter de schermen werkt. “Als klein meisje droomde ik al van interieurs en keek naar woonprogramma’s, interieur is echt mijn passie.” Vooral het creatieve aspect spreekt Daphne aan, met verschillende kleuren en materialen een totaalplaatje creëren. “Een huis moet je omarmen als een fijne jas die je met plezier draagt.”


Gerwin van Essen, bedrijfsbureau

“Klanten precies bieden wat ze verwachten, dat vind ik mooi”, vertelt Gerwin van Essen. Hij regelt alles achter de schermen nadat klanten met de interieuradviseurs hun nieuwe ‘binnen’ hebben bepaald. Dat ‘alles’ heeft betrekking op de offerte, inkoop van vloeren en raamdecoratie en het – in overleg met de klant - plannen van de uitvoering. Ook de administratieve afhandeling hoort bij zijn veelzijdige werk. “Wij hebben eigen stoffeerders, dat geeft net even meer flexibiliteit”, aldus Gerwin, die dol is op voetbal (doen en kijken) én huiselijke gezelligheid.


Rianne Brouwer, verkoopadviseur


Kirsten Blok, verkoopadviseur


Linda Strietman, verkoopadviseur


223