SliderVloeren.jpg

Vloeren zorgen voor een heerlijke woonsfeer

Uw eigen sfeer creëren? Begin bij de basis: de vloer! Brouwer presenteert in de showroom veel mogelijkheden, van pvc-vloeren tot prachtig warm tapijt. Welke vloer bij uw woonwensen past? Dat ontdekken we samen! 

Begin met een afspraak

Een nieuwe vloer in uw (nieuwbouw)woning begint met een afspraak bij Brouwer in Woudenberg. U mag natuurlijk ook spontaan binnenlopen, maar een afspraak is wel zo praktisch: u weet zeker dat er een verkoopadviseur beschikbaar is. Onze adviseurs hebben veel kennis en ervaring, kunnen goed luisteren én zijn creatief. De vloer combineren met gordijnen, behang en raamdecoratie? Onze verkoopadviseur mixt en matcht net zolang tot uw totaalplaatje compleet is! Een afspraak maak u heel eenvoudig via 033 286 7911 of via dit formulier.

Merken van naam

Desso, Therdex, Forbo, Interfloor, het zijn maar enkele van de vele merken vloeren die Brouwer presenteert in de 250 m2 grote showroom in Woudenberg. Brouwer gaat én staat voor kwaliteit en heeft alleen de betere merken in huis.

Meten is weten

Heeft u de vloer van uw dromen gevonden en spreekt ons voorstel aan? Dan maakt één van onze medewerkers een afspraak om in uw woning de exacte maten op te nemen. Daarbij kijkt hij ook naar zaken als de ondervloer en aanwezige plinten. Door tijd en aandacht te besteden aan uw situatie, voorkomen we obstakels bij het leggen van uw vloer.

Eigen medewerkers

Het leggen van uw vloer wordt uitgevoerd door ons eigen montageteam. Een medewerker van ons bedrijfsbureau belt tijdig om een afspraak te maken. U krijgt vervolgens op het afgesproken tijdstip zeer ervaren vakmensen over de vloer die zorgen voor een puntgaaf resultaat. Natuurlijk ruimen onze vloerenleggers na afloop alles netjes op en nemen ze verpakkingsmaterialen en andere restanten mee. Zo kunt u direct genieten van uw nieuwe vloer!

Neem contact op of maak een afspraak

Wilt u in alle rust persoonlijk advies krijgen van onze adviseur? Maak dan een afspraak via 033 286 7911. U kunt ook onderstaand formulier invullen en versturen, dan nemen wij contact met u op. 

224