brouwer-pvc

Vacature

BROUWER ZOEKT EEN WOW-STOFFEERDER

Je hebt woningstoffeerders en je hebt wow-stoffeerders. Het verschil tussen beide? De wow-stoffeerder heeft net even meer passie voor interieurs en houdt van perfect vakwerk. Ben jij zo’n vakman die graag mooie en veelzijdige interieurs stoffeert en alle soorten vloeren in de vingers heeft? Dan bieden wij jou een uitdagende baan in een gezond, gezellig en goed georganiseerd bedrijf. 

Als stoffeerder bij Brouwer leg je verschillende soorten vloerbedekking, zoals PVC, tapijt en vinyl. Je werkt met name bij klanten thuis. Jij zorgt ervoor dat klanten WOW! zeggen als je klus klaar is.

Dit ben jij

Wat vinden wij belangrijk? Dat jij naast vakmanschap ook over goede contactuele eigenschappen beschikt. Je komt bij klanten over de vloer en bent in staat om netjes te werken en ze vriendelijk van dienst te zijn.

Dit bieden wij

Wij hebben voor jou mooie en uitdagende projecten die je uitvoert samen met enthouasiste collega's. Je hebt de beschikking over professionele materialen en gereedschappen. Arbeidsvoorwaarden zijn prima ingevuld.

Solliciteren of meer informatie?

Vul je gegevens hieronder in, dan nemen wij contact met je op.

217