SliderRaamdecoratie.jpg

Raamdecoratie geeft stijl en privacy

Raamdecoratie is dé mooie manier om uw huis op te fleuren en een eigen stijl te geven. Het is hét middel om vloeren, wanden en meubels te verbinden, zodat er één stijl ontstaat. De keuze in kleuren, stoffen en patronen is bijna onbegrensd, zeker bij Brouwer. In onze showroom vindt u de collecties van toonaangevende merken in gordijnen, vitrages, inbetweens, rolgordijnen en binnenzonwering. Natuurlijk zorgt raamdecoratie ook voor privacy in uw woning!

Begin met een afspraak

Er is zoveel keuze in raamdecoratie, waar moet u beginnen? Nieuwe raamdecoratie begint met een afspraak bij Brouwer in Woudenberg. U mag natuurlijk ook spontaan binnenlopen, maar een afspraak is wel zo praktisch: u weet zeker dat er een verkoopadviseur beschikbaar is. Onze adviseurs hebben veel kennis en ervaring, kunnen goed luisteren én zijn creatief. Uw raamdecoratie combineren met behang, gordijnen of een nieuwe vloer? Onze verkoopadviseur mixt en matcht net zolang tot uw totaalplaatje compleet is! Een afspraak maak u heel eenvoudig via 033 286 7911 of via dit formulier.

Topmerken

Brouwer presenteert in de 250 m2 grote showroom in Woudenberg een reeks aan topmerken: Luxaflex, Toppoint, Multisol en B&C om maar enkele voorbeelden te noemen. We selecteren onze collectie op basis van kwaliteit én stijl.

Meetafspraak bij u thuis

De perfecte raamdecoratie gevonden en spreekt ons voorstel aan? Dan maakt één van onze medewerkers een afspraak om in uw woning de exacte maten op te nemen. Daarbij kijkt hij ook naar de beste optie om uw nieuwe raamdecoratie te monteren. Door tijd en aandacht te besteden aan uw situatie, voorkomen we obstakels bij het stofferen en monteren.

Eigen medewerkers

Het monteren en stofferen van uw raamdecoratie wordt uitgevoerd door eigen medewerkers van Brouwer. Een collega van ons bedrijfsbureau belt tijdig om een afspraak te maken. U krijgt vervolgens op het afgesproken tijdstip onze ervaren vakmensen in huis die zorgen voor een prachtig resultaat. Natuurlijk ruimen we na afloop alles netjes op en nemen verpakkingsmaterialen en andere restanten mee. Zo kunt u direct genieten van uw prachtige nieuwe interieur.

Neem contact op of maak een afspraak

Wilt u in alle rust persoonlijk advies krijgen van onze adviseur? Maak dan een afspraak via 033 286 7911. U kunt ook onderstaand formulier invullen en versturen, dan nemen wij contact met u op. 

225