BlitSlider.jpg

Specialist in zonwering

Brouwer Woudenberg is specialist in zonwering. In onze showroom in Woudenberg presenteren we u een zeer uitgebreide collectie (zip)screens, terrasschermen, horren en rolluiken. Met eigen medewerkers zorgen we voor vakkundige montage. Nog meer gemak? Met Somfy kunt u uw schermen zelfs met een app bedienen.

Nieuw: rolluiken en zipscreens met solar

Dat is slim! Een zip-screen of rolluik met een ­zonnepaneeltje en geïntegreerde accu. Die geven voldoende stroom om je zonwering te openen / sluiten. Zonder aansluiting op het stroomnet! Er is dus geen boor- en breekwerk nodig voor een elektra-aansluiting. Kom naar Brouwer in Woudenberg voor meer info!

Begin met een afspraak

De mogelijkheden van zonwering zijn onbegrensd. Daarom is het verstandig een afspraak te maken voor een adviesgesprek. Onze adviseurs hebben veel kennis en ervaring en luisteren scherp naar uw wensen. Een afspraak maak u heel eenvoudig via 033 286 7911 of vul het formulier in. Offerte aanvragen? Dat kan online.

Meetafspraak bij u thuis

Passende zonwering gevonden en spreekt ons voorstel aan? Dan maakt één van onze medewerkers een afspraak om in uw woning de exacte maten op te nemen. Daarbij kijkt hij ook naar de beste optie om uw zonwering te monteren. 

Eigen medewerkers

Het monteren van uw zonweringe wordt uitgevoerd door eigen medewerkers van Brouwer. Een collega van ons bedrijfsbureau belt tijdig om een afspraak te maken. U krijgt vervolgens op het afgesproken tijdstip onze ervaren vakmensen op bezoek. Zij zorgen voor zowel de montage als de aansluiting op het lichtnet en uitleg van de werking.

216