Gordijnen.png

Gordijnen zijn sfeermakers in huis

Het lijkt zo vanzelfsprekend: gordijnen ophangen bij de verschillende raampartijen van uw woning. Die verhogen de sfeer in huis en geven op ieder gewenst moment privacy. Maar het effect van gordijnen gaat verder dan deze twee pluspunten. Ze werken in de winter ook isolerend en hebben een positief effect op geluiddemping. Zeker als u een harde vloer zoals pvc heeft, beperken gordijnen het weerkaatsen van geluid. Gordijnen die tot aan het plafond hangen hebben bovendien een ruimtelijk effect, een kamer oogt groter! Maar het belangrijkste van gordijnen (en ook vitrages en inbetweens) blijft natuurlijk... de sfeer die ze brengen!

Begin met een afspraak

Hoeveel verschillende gordijnstoffen heeft Brouwer? Zoveel dat het belangrijk is om een afspraak te maken met onze verkoopadviseur. U mag natuurlijk ook spontaan binnenlopen, maar een afspraak is wel zo praktisch: u weet zeker dat er een collega beschikbaar is. Onze adviseurs hebben veel kennis en ervaring, kunnen goed luisteren én zijn creatief. Gordijnen combineren met behang, raamdecoratie of een nieuwe vloer? We mixen en matchen net zolang tot uw totaalplaatje compleet is! Een afspraak maak u heel eenvoudig via 033 286 7911 of via dit formulier.

De beste merken

Brouwer presenteert in de 250 m2 grote showroom in Woudenberg een reeks aan topmerken: Kobe, De Ploeg, Kendix, Artelux om er een paar te noemen. We hebben de beste merken met de mooiste en leukste collecties in huis!

Meetafspraak bij u thuis

Prachtige gordijnen gevonden en spreekt ons voorstel aan? Dan maakt één van onze medewerkers een afspraak om in uw woning de exacte maten op te nemen. Daarbij kijkt hij ook naar de beste optie om uw nieuwe gordijnen te monteren. Door tijd en aandacht te besteden aan uw situatie, voorkomen we obstakels bij het stofferen en monteren.

Eigen medewerkers

Het monteren en stofferen van gordijnen wordt uitgevoerd door eigen medewerkers van Brouwer. Een collega van ons bedrijfsbureau belt tijdig om een afspraak te maken. U krijgt vervolgens op het afgesproken tijdstip onze ervaren vakmensen in huis die zorgen voor een prachtig resultaat. Natuurlijk ruimen we na afloop alles netjes op en nemen verpakkingsmaterialen en andere restanten mee. Zo kunt u direct genieten van uw vernieuwde interieur.

Neem contact op of maak een afspraak

Wilt u in alle rust persoonlijk advies krijgen van onze adviseur? Maak dan een afspraak via 033 286 7911. U kunt ook onderstaand formulier invullen en versturen, dan nemen wij contact met u op. 

227