Binnenkijken bij Yvonne en Pieter de Kruif

Woudenberg16 december 2022

o

DeKruif2
DeKruif3
DeKruif4
DeKruif5
DeKruif6
DeKruif7
DeKruif8

 

Kleuradvies is een pluspunt

“Als we verhuizen, dan naar nieuwbouw”, dacht Yvonne de Kruif al een aantal jaren. Ze woonde naar volle tevredenheid met echtgenoot Pieter aan de Emmastraat in Woudenberg, dus verkassen was niet nodig. Een nieuwbouwplan aan de Cootje van Raaihof was echter te aantrekkelijk om te laten lopen. “Ik ben reumatisch en hier is een slaapkamer beneden, handig voor als we ouder worden. Bovendien is alles met de energie goed geregeld, zo liggen er zonnepanelen op het dak.”

Voor de woningstoffering hoefden Yvonne en Pieter niet ver te reizen, de showroom van Brouwer ligt aan de Emmastraat. “In ons vorige huis heeft Brouwer ook de inrichting gedaan en dat was allemaal goed. Bij ons komt er dus geen ander bedrijf aan te pas.” Aan de Cootje van Raaihof deed Brouwer alle raambekleding, de trap en de pvc- en laminaatvloeren op de verdieping.

Ten opzichte van hun eerdere ervaringen met Brouwer ziet Yvonne wel een verschil. “Ze geven nu ook kleuradvies voor muren en het schilderwerk. Dat is echt een pluspunt. We wisten wat we wilden maar zo’n kleuradvies is heel prettig.” Eindconclusie? “Wij zijn heel positief over Brouwer, de benadering is persoonlijk en ze denken met je mee. Ook als je het iets voordeliger kunt oplossen vertellen ze dat. En als er iets is doen ze niet moeilijk maar geven direct service.” 

190